Wat levert het op

Referenties

Joris heeft een hele inspirerende keynote gegeven, waarin hij op een luchtige en geestige wijze ingaat op de mens & verandering. Hij snapt goed wat er speelt, vindt makkelijk aansluiting bij zijn publiek, en weet een mooie balans te vinden tussen humor en inhoud. Erg gelachen en daarmee een zeer waardevolle toevoeging op onze jaarlijkse bijeenkomst!

Arjen Heida – Director Retail Media Group Bol.com

‘Super keynote over verandering.’ ‘Hilarische filmpjes.’ ‘Ik heb genoten.’ ‘Het was een groot succes.’

Medewerkers ABN AMRO

Ik kende Zondag met Lubach al, maar nu ook Dinsdag met Mencke.

Dirk van der Poel – Teammanager Ontwikkeling WIGO4IT

Tijdens de keynote ‘Eerste hulp bij verandering’ neemt Joris je aan de hand van filmpjes en verhalen op luchtige en humoristische wijze mee in de veranderende wereld waarin wij ons nu bevinden. Hij weet je in een korte tijd de frisse de energie te geven om de realiteit het hoofd te bieden.

In het persoonlijke contact met Joris in de periode voorafgaand aan deze keynote, heb ik hem ervaren als een enthousiaste creatieveling, die in staat is om verandering in zichzelf teweeg te brengen (hij weet waar hij het over heeft!) en daardoor in te spelen op de vraag die ik als opdrachtgever had.

Margot Lamers – Manager The Clinical Company

Super leuke keynote over omgaan met veranderingen waar Joris grote veranderingen en kleine actualiteiten op een komische manier heeft verbonden. Hij weet een ontspannen sfeer te creëren en met een grap en een grol tot nadenken te dwingen. Een herkenbaar en prikkelend verhaal voor onze doelgroep over het wel en wee van onze organisatie en de uitdagingen waar we voor staan. Respect.

Marjolijn Jansen – Senior HRM adviseur Rijkswaterstaat

We hebben genoten. De sfeer was goed. We kregen alleen maar lovende reacties over de fijne middag.

Albrich Snuverink – Manager Siza zorg

Wat deze keynote uniek maakt is dat Joris verschillende perspectieven deelt en niet terug grijpt naar de theorie. Daarmee krijg je een beter praktisch kader waardoor je het verhaal beter in de context kan plaatsen. Joris brengt een goede sfeer mee, heeft humor in zijn sessie en zorgt ervoor dat iedereen betrokken wordt. Kortom een geslaagde avond!

Mick Jans- Consultant Dimensys IT & Project Consulting

Joris weet in zijn keynote met een gezond gevoel voor humor en met gebruikmaking van niet alleen zijn stem, maar ook zeer krachtig beeld, zijn publiek te challengen op onderwerpen zoals change, resilience en vooral positiviteit. De vooraf opgenomen interviews met onze eigen collega’s waren krachtig verwerkt in zijn keynote. In de panel discussie die hierop volgde hield hij deze energie in het gesprek en bracht hij de thema’s nog verder en dichter bij ons. Vanuit onze teams hebben wij hele positieve reacties ontvangen op deze verfrissende bijdrage.

Sanne Welzen – Partner Deloitte Human Capital

Joris trapte met zijn humoristische keynote over verandering ons jaarlijkse event voor onze 1200 medewerkers wereldwijd af, en daarmee lag de lat direct metershoog voor de rest van het programma. Joris is een prettig man om mee samen te werken, hij heeft zich echt verdiept in onze organisatie Witteveen+Bos en de keynote op maat geschreven. Aanrader!

Wouter Claassen – Ingenieur en Ontwerpleider Witteveen + Bos

Een aanrader voor je jaarlijkse personeelsbijeenkomst. Met humor weet Joris je door de wereld van verandering te loodsen.

Angelique Moes – Eventmanager S.C. Heerenveen

Joris heeft voor ons een keynote verzorgt rondom de organisatie in transitie. Joris zijn oprechte interesse en nieuwsgierigheid in onze organisatie was erg fijn. Dit maakte dat zijn keynote met interactieve onderdelen echt impact heeft gemaakt binnen de organisatie. Het was super fijn om een externe spiegel voorgehouden te worden met een grappige invalshoek.

Marije Baars – Social Designer Stichting Zet

Eerste hulp bij verandering was een inspirerende keynote. Joris benadert (het idee van) veranderen vanuit verschillende perspectieven en maakt het op een relaxte manier toegankelijk en bespreekbaar. Leerzaam, prestatiedruk verlagend en leuk.

Meike Heeremans – Loopbaan adviseur Universiteit van Amsterdam

Een echte aanrader. Joris gaf ons op ontwapenende, humoristische wijze en zeer vakkundige manier inzicht in veranderprocessen, in ons geval leiderschap. Daarbij had hij zich uitstekend ingeleefd in de groep en nam hij op rake wijze de input uit de groep mee in zijn verhaal en was daarmee spot-on!

Willem Blom – Managing Partner Deloitte Tax & Legal

We hebben lovende reacties ontvangen over de keynote van Joris Mencke. Een leuke mix van humor en herkenbare situaties! De filmpjes die hij liet zien waren leuke voorbeelden van veranderingen in het (werkende) leven en deze brachten het gesprek hierover meteen op gang.

Melissa van der Graaf – Consultant KPMG

Leuke keynote! Aan de hand van praktische filmpjes en verhalen gaf Joris een andere kijk op de veranderende wereld en wat het teweegbrengt bij mensen. Hij deed dat met een goede dosis droge humor. En, een prettig en flexibel persoon om mee samen te werken.

Margreet Heida – Senior Communicatieadviseur UWV

Een luchtige interactieve keynote! In een ontspannen sfeer werd aan de hand van veel beeldmateriaal op humoristische wijze inzicht gegeven in de wereld van verandering.

Klaas van de Kemp – Directeur Basis Infra Diensten Belastingdienst

In een leuke mix van humor en betekenisgeving wist Joris deelnemers te raken om samen in verandering te komen. Met hilarische filmpjes, bijzondere anekdotes en persoonlijke en kwetsbare inspiratie gaf hij ons bovenal veel zin om zelf ook met eigen veranderingen aan de slag te gaan.

Rian Wijdeveld – Trainer HR Academie Gemeente Eindhoven

Joris heeft ons met zijn keynote goed vermaakt; we hebben veel gelachen. Hij wist op een respectvolle en humoristische manier de boel op te schudden, waar wij nog lang over hebben nagepraat.

Saïda Ettaibi – Directiesecretaresse AM Projectontwikkelaars

Een energieke presentatie met een andere kijk hoe de wereld om ons heen aan het veranderen is. Wat erg leuk was dat Joris in korte tijd de parallel wist te leggen met ons ‘normale werk’ en andere veranderingen waar wij normaal gesproken niet bij stilstaan. Een enthousiaste spreker vol energie die de toon van zijn presentatie goed wist af te stemmen op onze doelgroep. Knap gedaan.

Wim de Wijs – Programmamanager Rijkswaterstaat

Onze medewerkers vonden de keynote inspirerend dankzij de humor en interactie die Joris inbouwde.

Noorhan Imad Abed – Casemanager Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers