Skip to main content

Referenties

“Een echte aanrader: een unieke combi tussen humor en inhoud.”

Arjen HeidaDirector Retail Media Group Bol.com

“Ik kende Zondag met Lubach al, nu ook Dinsdag met Mencke.”

Dirk van der PoelManager @ WIGO4IT

“Een echte aanrader. Humoristisch, zeer vakkundig en spot-on!”

Willem BlomManaging Partner Deloitte Tax & Legal

“Ik dacht: daar heb je weer zo'n lul met een laptop. Maar wat Joris doet is echt heel sterk.”

Marcel van RoosmalenJournalist, columnist en schrijver

“Het was super fijn om een externe spiegel voorgehouden te worden met een grappige invalshoek.”

Marije BaarsSocial Designer Stichting Z

“Onze medewerkers vonden de keynote inspirerend vanwege de humor en interactie die Joris inbouwde.”

Noorhan Imad AbedManager COA

“We hebben lovende reacties ontvangen op de keynote van Joris. Het bracht het gesprek meteen op gang.”

Pien VerweijHR Manager KPMG

“'Super keynote over verandering.’ ‘Hilarische filmpjes.’ ‘Ik heb genoten.’ ‘Het was een groot succes.’”

MedewerkersABN AMRO

“Een aanrader voor iedere organisatie die van binnenuit wil spreken, inspireren en motiveren.”

David TrollopeManaging Director Hays

“Inspirerende keynote. Joris benadert (het idee van) veranderen vanuit verschillende perspectieven en maakt het op een relaxte manier toegankelijk en bespreekbaar. Leerzaam, prestatiedruk verlagend en leuk.”

Meike HeeremansOpleidingsmanager UvA

“We hebben genoten van de voordracht van Joris. De sfeer was goed. We kregen alleen maar lovende reacties over de fijne middag, mede door de interactie die Joris inbouwde.”

Albrich SnuverinkManager Siza Zorg

“Joris wist op een respectvolle en humoristische manier de boel op te schudden, waar wij nog lang over hebben nagepraat.”

Saida EttaibiDirectie secretaresse AM projectontwikkelaars

“Super leuke keynote over omgaan met veranderingen waar Joris grote veranderingen en kleine actualiteiten op een komische manier heeft verbonden. Hij weet een ontspannen sfeer te creëren en met een grap en een grol tot nadenken te dwingen. Een herkenbaar en prikkelend verhaal voor onze doelgroep over het wel en wee van onze organisatie en de uitdagingen waar we voor staan. Respect.”

Marjolijn JansenSenior HRM Manager Rijkswaterstaat

“Wat erg leuk was dat Joris in korte tijd de parallel wist te leggen met ons ‘normale werk’ en andere veranderingen waar wij normaal gesproken niet bij stilstaan. Een enthousiaste spreker vol energie die de toon van zijn presentatie goed wist af te stemmen op onze doelgroep. Knap gedaan.”

Wim de WijsProgrammamanager Rijkswaterstaat

“Joris trapte met zijn humoristische keynote over verandering ons jaarlijkse event voor onze 1200 medewerkers wereldwijd af, en daarmee lag de lat direct metershoog voor de rest van het programma. Joris is een prettig man om mee samen te werken, hij heeft zich echt verdiept in onze organisatie en de keynote op maat geschreven. Aanrader!”

Wouter ClaassenSenior Ontwerpleider Witteveen + Bos

“Joris Mencke maakte voor Chaos in de Orde, hét werkfestival voor organisatievernieuwers, een hele toffe keynote over verandering. Niet alleen sprak hij bevlogen vanuit zijn eigen ervaringen, ook had hij van tevoren deelnemers aan het festival gesproken en gefilmd. Met deze fragmenten maakte hij een wervelende en grappige bijdrage, waar deelnemers zichzelf in herkenden én smakelijk om konden lachen. Het ‘één van ons’ gevoel zorgde voor verbinding met de zaal. Hoe vaak komt het nu voor dat een spreker op zo’n manier aansluit op de dag? Dit maatwerk maakte de keynote passend en persoonlijk. Dankjewel Joris!”

Rachel LeviDirecteur Werkfestival Chaos in de orde

“Joris weet in zijn keynote met een gezond gevoel voor humor en met gebruikmaking van niet alleen zijn stem, maar ook zeer krachtig beeld, zijn publiek te challengen op onderwerpen zoals change, resilience en vooral positiviteit. De vooraf opgenomen interviews met onze eigen collega’s waren krachtig verwerkt in zijn keynote. In de panel discussie die hierop volgde hield hij deze energie in het gesprek en bracht hij de thema’s nog verder en dichter bij ons. Vanuit onze teams hebben wij hele positieve reacties ontvangen op deze verfrissende bijdrage.”

Sanne WelzenManaging Partner @ Deloitte Human Capital

Gelukkig hebben we de beelden nog

Een impressie

Reacties deelnemers