Skip to main content

Joris werkt voor de mooiste organisaties

“Ik dacht: daar heb je weer zo'n lul met een laptop. Maar wat Joris doet is echt heel sterk.”

Marcel van RoosmalenJournalist, columnist en schrijver

“Hilarisch én inspirerend: een unieke combi tussen humor en inhoud.”

Arjen HeidaDirector Retail Media Group Bol.com

“Super leuke keynote over omgaan met veranderingen waar Joris grote veranderingen en kleine actualiteiten op een komische manier heeft verbonden. Hij weet een ontspannen sfeer te creëren en met een grap en een grol tot nadenken te dwingen. Een herkenbaar en prikkelend verhaal voor onze doelgroep over het wel en wee van onze organisatie en de uitdagingen waar we voor staan. Respect.”

Marjolijn JansenSenior HRM Manager

“We hebben lovende reacties ontvangen over de keynote van Joris Mencke. Een leuke mix van humor en herkenbare situaties! De filmpjes die hij liet zien waren leuke voorbeelden van veranderingen in het (werkende) leven en deze brachten het gesprek hierover meteen op gang.”

Pien VerweijHR Manager KPMG Nederland

“Ik kende Zondag met Lubach al, nu ook Dinsdag met Mencke”

Dirk van der PoelManager WIGO4IT

“Joris weet in zijn keynote met een gezond gevoel voor humor en met gebruikmaking van niet alleen zijn stem, maar ook zeer krachtig beeld, zijn publiek te challengen op onderwerpen zoals change, resilience en vooral positiviteit. De vooraf opgenomen interviews met onze eigen collega’s waren krachtig verwerkt in zijn keynote. In de panel discussie die hierop volgde hield hij deze energie in het gesprek en bracht hij de thema’s nog verder en dichter bij ons. Vanuit onze teams hebben wij hele positieve reacties ontvangen op deze verfrissende bijdrage.”

Sanne WelzenPartner Deloitte Human Capital

“Super keynote over verandering.’ ‘Hilarische filmpjes.’ ‘Ik heb genoten.’ ‘Het was een groot succes.’”

MedewerkersABN AMRO

“Joris wist op een respectvolle en humoristische manier de boel op te schudden, waar wij nog lang over hebben nagepraat.”

Saida EttaibiDirectie secretaresse AM projectontwikkelaars

“Een echte aanrader. Humoristisch, zeer vakkundig en spot-on!”

Willem BlomManaging Partner Tax & Legal Deloitte

“Een aanrader voor elke organisatie die van binnenuit wil spreken, inspireren en motiveren. Joris achterhaalde wat Hays voor onze medewerkers een Great Place to Work maakt. Hij raakte ons door op professionele wijze, geheel aansluitend bij de doelgroep, een grappig en oprecht verhaal te delen over omgaan met veranderingen in combinatie met het uitdragen van trots en passie in je werk. De combinatie van inhoud en beeldwerk blijven hangen.”

David TrollopeManaging Director Hays

“Het was super fijn om een externe spiegel voorgehouden te worden met een grappige invalshoek.”

Marije BaarsSocial Designer Stichting Z

“Inspirerend vanwege de humor en interactie die Joris inbouwde.”

Noorhan Imad AbedCasemanager COA

“Joris Mencke maakte voor Chaos in de Orde, hét werkfestival voor organisatievernieuwers, een hele toffe keynote over verandering. Niet alleen sprak hij bevlogen vanuit zijn eigen ervaringen, ook had hij van tevoren deelnemers aan het festival gesproken en gefilmd. Met deze fragmenten maakte hij een wervelende en grappige bijdrage, waar deelnemers zichzelf in herkenden én smakelijk om konden lachen. Het ‘één van ons’ gevoel zorgde voor verbinding met de zaal. Hoe vaak komt het nu voor dat een spreker op zo’n manier aansluit op de dag? Dit maatwerk maakte de keynote passend en persoonlijk. Dankjewel Joris!”

Rachel LeviDirecteur Werkfestival Chaos in de orde

Gelukkig hebben we de beelden nog

Een impressie

Reacties deelnemers