Werkwijze en Mogelijkheden

TED TALK, KEYNOTE, WEBINAR OF MASTERCLASS

Wat willen jullie

Wat is het doel van de bijeenkomst? Op welke vraag zouden jullie een antwoord willen? Hoeveel deelnemers verwachten jullie? Wat is het beschikbare budget? Hoeveel tijd heb je gepland? Is er een dagprogramma met meerdere sprekers? Wat is het thema? Wil je de deelnemers inspireren of ook laten transpireren? Offline, online of hybride? Vanuit een opname studio of vanuit mijn eigen studio?

Kortom: hoe kan ik jullie helpen?

Maatwerk

Stel je voor: een organisatie waarvan de meeste mensen iedere dag geïnspireerd wakker worden, zin hebben om naar hun werk gaan, zich veilig voelen, hun talenten ontwikkelen, waardevolle relaties aangaan en de dag eindigen met een voldaan gevoel door het werk dat ze doen.
Tijdens online 1 op 1 interviews stel ik jullie medewerkers, leidinggevenden en directeuren vragen waar Google geen antwoord op heeft op thema’s die we tijdens een intake bespreken. Écht contact. Juist nu. Oprechte interesse in wie jullie zijn. Waar jullie staan en waar jullie naartoe willen. Deze interviews neem ik op waarna mijn video-edit bureau er filmpjes van maakt die ik gebruik als input voor de presentatie.
Mijn doel is te laten zien wat jullie in huis hebben. 

Subthema's

Welke vragen zou je jullie medewerkers of leidinggevenden willen stellen? In een speciale intake stemmen we het doel van de bijeenkomst vast en kiezen we een subthema zoals eigenaarschap, samenwerken, leiderschap, trots, innovatie, duurzaamheid of leren en stellen we de vragenlijst op. Hierdoor kan ik de deelnemers een spiegel voorhouden en inspelen op de uitdagingen van jullie organisatie.

De vorm

Afhankelijk van jullie wensen kiezen we samen voor een Ted Talk, keynote, webinar of masterclass. Het activeren van de deelnemers kan bijvoorbeeld via een begeleide opdracht in combinatie met een pitch of een paneldiscussie.

Heb je een idee dat je graag wilt bespreken? Neem via de buttons aan de zijlijn contact op. Ik help je graag verder.